انجام پروژه های نقشه برداری نقشه utm جهت ارائیه به شهرداری و اداره ثبت توسط اکیپ اماده به کار کارشناس رسمی دادگستری و شرکت نقشه برداری با قیمت و دقت نقشه utm جی پی اس سه فرکانسه و تجهیزات به روز
ارائه دهنده ی خدمات مهندسی ساختمان و نقشه برداری انجام نقشه برداری در سراسر تهران و البرز و حومه
شرکت نقشه برداری البرز با همکاری مهندسین و کارشناسان نظام مهندسی مجرب در زمینه ی ارائه ی خدمات مهندسی ساختمان و انجام نقشه برداری فعالیت دارند . خدمات نقشه برداری این شرکت به شرح ذیل می باشد : - تهیه نقشه توپوگرافی در تمامی مقیاس ها - تهیه نقشه utm با استفاده از سامانه شمیم بوسیله GPS مولتی فرکانس - تهیه نقشه وضع موجود ( ازبیلت ) - تعیین مساحی ، برداشت و تفکیک و جداسازی اراضی و باغ ها - محاسبات احجام عملیات خاکی - انجام پروژه های شرکتی به صورت قراردادی و پیمانکاری - تامین اکیپ نقشه برداری به همراه تجهیزات به طور کامل و . . .
. تهیه نقشه utm با بهترین قیمت در شرکت مهندسی نقشه برداری البرز یو تی ام دارای پروانه نظام مهندسی و پروانه کارشناس رسمی دادگستری و امور ثبتی .
شرکت مهندسی نقشه برداری البرز UTM با سال ها تجربه ی درخشان در زمینه ی نقشه برداری آماده ی ارائه ی خدماتی مانند :
- تهیه نقشه utm - تهیه نقشه ازبیلت - جانمایی پلاک ثبتی و تفکیک اراضی - تهیه نقشه کادر و شهرداری ها - پیاده کردن فونداسیون و تهیه نقشه توپوگرافی و ..... می باشد .
برای دریافت خدمات با شماره های درج شده در آگهی تماس حاصل فرمایید .
خدمات نقشه برداری ، تهیه نقشه یو تی ام ، و جا نمایی پلاک گروه نقشه برداری کلیه خدمات نقشه برداری ،منابع طبیعی ،شهرداری وتهیه نقشه utm برای ادارجات ثبت اسناد ،جهادکشاورزی(سطح شهر) ،برق و ... جانمایی پلاک ثبتی بر روی نقشه های 1/2000 سازمان نقشه برداری و پیدا کردن محل پلاک تهیه نقشه های توپوگرافی و محاسبه احجام عملیات خاکی تفکیک و تسطیح اراضی
سامانه اطلاعات مکانی یا جی ای اس مخفف Geographic Information System میباشد. در بعضی منابع Geo Spatial Information System نیز گفته شده است.جی ای اس (GIS) مجموعه ای است از :
داده های مکانی
نرم افزار
سخت افزار
مدیریت داده ها:
منابع انسانی
ساختارهای سازمانی و تشکیلاتی
مدلها، تئوریها و روشها
زیر ساختارهای سیستم
که به منظور جمع آوری، ذخیره سازی، بازیابی، تجزیه و تحلیل و ارائه اطلاعات مکانی بکار می رود.
قشه برداری و الزام آن در طراحی، اجرا و نظارت به صورت تمام وقت در پروژه های ساختمانی
چندین سال است که با تلاش گروه نقشه برداری سازمان نظام مهندسی تفکیک ساختمانها در زمینه وظایف مهندسین نقشه بردار قرار گرفته است که باعث دلگرمی نقشه برداران و حضورشان در سازمان نظام مهندسی گردیده است.
با این حال تقکیک بخش کوچکی از وظایف نقشه برداران و توانایی آنان در نظارت و اجرا و طراحی می باشد.
با توجه به بلند مرتبه سازی و دور شدن از سنتی سازی نقش مهندسین نقشه بردار در این پروژه های بلند مرتبه امری ضروری و غیر قابل اجتناب می باشد با این حال هیچ گونه الزامی در این زمینه از طرف شهرداری بر حضور نقشه بردار به عنوان ناظر، مجری وطراح وجود ندارد و دلیل آنرا می توان ناشناخته بودن وظایف نقشه برداران در پروژه ها دانست و یا انجام وظایف نقشه برداران توسط دیگر گروهها و اشخاصی که از طرف سازمان نظام مهندسی صلاحیت این امر را ندارند.
دلایل حضورمهندس نقشه بردار در پروژه های ساختمانی از ابتدای گرفتن جواز ساخت تا پایانکارو سند تفکیکی
آشنایی با انواع سند ملکی ، مقصود از سند شش دانگ و چگونگی سند دار کردن ملک از جمله موضوعاتیست که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت.
در صورتی که قصد خرید ملک یا زمین را دارید بهتر است قبل از هر کاری با انواع سندهای ملکی و مدارک و بنچاق به طور کامل آشنا شوید.
برای آشنایی بیشتر با انواع سند ملکی و تفاوت آنها با هم و همچنین چگونگی سنددار کردن ملک و بهترین مجموعه های خدماتی در این زمینه تا پایان این مطالب همراه ما باشید.
با بالا رفتن متصرفان زمین ها به صورت غیر قانونی و ایجاد چالش و دغدغه بین صاحبان املاک، دولت ها با تصمیم تصویب اجرا و ثبت نقشه یو تی ام بسیاری از مشکلات در سال های اخیر برطرف شده است.
نقشه utm در واقع یک سیستم مختصات جهانی است که بر اساس موقعیت ملک و همچنین املاک دیگر و اراضی اطراف آن به صورت کاملا دقیق تهیه می شود که در صورت خرید و فروش ملک هیچ گونه اختلافی بین مالک و فروشنده و همسایگان اطراف به وجود نمی آید.
در صورتی که نقشه utm را توسط یک مهندس نقشه بردار با تجربه تهیه کنید به هیچ عنوان در مورد صحت اطلاعات آن به مشکل بر نمی خورید.
با کمک گرفتن از نقشه یو تی ام به راحتی می توان محل قرارگیری پلاک، تعیین مساحت دقیق ملک، جلوگیری از تعرض همسایگان به ملک و یا ملک به زمین های اطراف را به طور کامل گرفت و بدین وسیله کاهش اختلافات ملکی بین مالکان و همسایگان آنها به وجود می آید.
این روزها مشکلات مختلفی برای کشاورزان از جمله اراضی ملی جهاد کشاورزی زمین شهری و غیره به وجود آمده است که همه آنها نیاز به نقشه هوایی زمین های کشاورزی دارد عمو برای تهیه آن چه کار باید کرد آیا نهاد یا شرکتی می تواند داده مناسب را به کشاورزان دهد در ۵ دقیقه آینده هر آنچه که در مورد این نقشه ها لازم است بدانید را خواهید خواند و در آخر با روش تهیه آن آشنا خواهید شد با ما همراه باشید.
در گذشته در مورد نقشه هوایی و عکس های هوایی به صورت مفصل صحبت شده است اما در این مقاله می خواهیم در مورد روش های تهیه نقشه هوایی زمین های کشاورزی از گذشته تا به حال سخن بگوییم و در آخر در مورد نحوه به دست آوردن این نقشه ها صحبت کنیم با ما در ادامه مقاله همراه باشید.
روش های گوناگونی برای تهیه نقشه هوایی زمین های کشاورزی وجود دارد که از گذشته تا به حال این روش ها دقیق تر و به روز تر گردیده است؛ اما با هر روشی هم تهیه شده باشند ارزش فراوان دارد مانند نقشه هوایی زمین های کشاورزی مربوط به اراضی ملی و مستثنائات منابع طبیعی که امروزه دعاوی حقوقی مختلفی از جمعه دعاوی کشاورزان در مورد زمین های کشاورزیشان را کاملا حل می کند.
در این مقاله سعی شده است تا با نحوه نقشه برداری نمای ساختمان ( کرتین وال ) و نحوه برداشت نمای ساختمان آشنا بشویم. بدین منظور ما ساختمان بورس اوراق بهادار را در نظر گرفته ایم.
این ساختمان در ضلع جنوبی میدان شهرداری واقع در سعادت آباد می باشد.
ساختمان مذکور دارای ۱۰ طبقه است.
برای شروع پروژه نقشه برداری نمای ساختمان ابتدا از کارفرما دو نقطه مختصات دار که دارای مختصات یو تی ام میباشند دریافت شد.
ایستگاه ها را در اطراف پروژه و در ساختمان های بلند پخش کردیم. بدین صورت که ابتدا ساختمان های بلند را شناسایی و امکان زدن رفلکتور را بررسی کردیم.
از منشور لایکا با ثابت صفر به عنوان ایستگاه های ثابت پروژه استفاده کردیم.
هشت ایستگاه به نامهای M1,M2 تا M8 در نظر گرفتیم که ۷ عدد از آنها دارای ثابت صفر بودند و یکی از آنها منشور ۳۶۰ درجه با ثابت ۲۳.۱ بود. نمونه ای از منشور های لایکا را در زیر می بینید.
قشه UTM یا UTM کردن نقشه و یا اطلاعات و مختصات نقشه در سامانه شمیم
امروزه بسیاری از کارفرما ها بنا به درخواست شخصی یا برحسب تکمیل پرونده های خود در سامانه های شهرداری یا ادارات ثبت . درخواست تهیه نقشه با سیستم مختصات UTM یا همان سیستم مختصات جهانی یا با سیستم شمیم می نمایند. سوالاتی که بیشتر کارفرمایان ما در خصوص تهیه نقشه ، UTM کردن نقشه و یا اطلاعات و مختصات نقشه در سامانه شمیم می پرسند به شرح ذیل است:
سیستم مختصات چیست ؟
هر نقشه از نقاط و خطوطی که این نقاط را به هم متصل می کنند تشکیل شده. هر نقطه دارای سه مشخصه اصلی به قرار زیر می باشد : طول عرض ارتفاع یا E( Easting) N ( Northing) H (Height) یا X , Y , Z میباشد. که طول همان E( Easting) یا X که عرض همان N ( Northing) یا Y و ارتفاع همان H (Height) یا Z
برای ترسیم و تهیه و برداشت نقشه ما نیازمند سیستم مختصات هستیم. سیستم مختصات به مطور معمول ، خلاصه و کاربردی دوگونه می باشد. ۱- سیستم مختصات محلی (Local) ۲–سیستم مختصات جهانی (UTM)
سیستم مختصات محلی (Local) با توجه به ابعاد پروژه توسط نقشه بردار تعیین می گردد. سیستم مختصات جهانی (UTM) توسط دستگاه GPS (جی پی اس ) تعیین می گردد. سیستم مختصات جهانی (UTM) همان سیستمی است که در ناوبری و برنامه های مسیریاب گوشی های تلفن همراه استفاده می شود.